LAMMASPAIMENVIIKOT

Lammaspaimenena huolehdit päivittäisestä lampaiden laskemisesta ja niiden vedensaannista sekä riittävistä rapsutuksista. Tullessasi lammaspaimenviikolle, sinut perehdytetään lampaanhoitajan leppoiseen kesäpäivään. Työt eivät hommassa harteita halkaise, mutta tunnelma, terapeuttinen rapsuttelu ja perinnemaisema tekevät ihmeitä.

Majoittuminen tapahtuu pihapiirissä sijaitsevassa Punaisessa Kaupassa, joka saanut nimensä siitä, että rakennus on aikoinaan toiminut kauppana. Punaisen Kaupan yhteydessä on kesäkeittiö. Toisena majoituspaikkana toimii Pirttiniemessä sijaitseva hirsitupa. Niemeä ympäröi kirkasvetinen ja kalaisa erämaajärvi. Pirtissä on kamiina ja kesäkeittiö. Lampaat laiduntavat vapaasti pihapiirissä.  Pirttiniemen rannalta löytyy myös saunamökki.

Majoitukseen mahtuu 1-5 henkilöä, joten voit tulla vaikka perheen tai kaveriporukan kesken. Lammaspaimenviikot alkavat vapun jälkeen ja päättyvät syyskuun loppussa. Pirttiniemen majoitus on varattavissa kesästä 2021 alkaen. Varaa oma lammaslomasi pian!

Viikko Punaisessa kaupassa 500€

(perjantai-perjantai, koko ryhmä)

Viikko Pirttiniemessä 650€

(lauantai-lauantai, koko ryhmä)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now